top of page

Oude rot,

jonge hond

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende rollen binnen de bouwsector, werd het tijd voor Marcel Cevikcan om in 2010 voor zichzelf te beginnen. Hij startte MC Consultants, waarbij hij zich niet alleen gesteund voelde door zijn jarenlange ervaring, maar ook door zijn familie. De natuurlijke interesse van zijn zoon Dion, leidde ertoe dat hij al vroeg betrokken raakte bij het bedrijf van zijn vader. Na het behalen van zijn Master, sloot hij zich in 2018 officieel bij Marcel aan. Samen vormen vader en zoon MC Consultants: de oude rot en de jonge hond. Eerlijk, recht voor zijn raap, goed op elkaar ingespeeld en altijd concreet. Hun gecombineerde ervaring, kennis en interesses maakt hen een sterk en kundig paar adviseurs, dat altijd innovatie voorop stelt.

MC Consultants fotoreportage-14.jpg

Samen

sterker

De specialistische aard van het werk en de verscheidenheid aan projecten, zorgt ervoor dat geen enkel traject hetzelfde is. Door betrokken te zijn vanaf de conceptuele fase tot en met de bouwbegeleiding en het natraject, zorgen wij ervoor dat het traject volledig is afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

 

Hierbij werken wij vaak, samen met anderen, toe naar een succesvol eindresultaat. Door nauwe samenwerkingen met partners, binnen en buiten de branche, staan we gezamenlijk sterker. MC Consultants heeft een collegiale samenwerking met verschillende adviesbureaus, voor de projecten die daar speciaal om vragen. Wij hebben een unieke specialisatie in het begeleiden van monumenten, waarbij de historische context en de unieke belangen bewaakt worden. Tevens dragen wij de volledige zorg voor de toekomstbestendigheid van elk uniek pand.

MC Consultants fotoreportage-11.jpg
bottom of page